Laden Evenementen

Er is weer hoop op festivals deze zomer!

Al ruim een jaar ligt de gehele festivalbranche plat. In het begin dachten wij dat het allemaal wel mee zou vallen. Hadden wij het mis! We missen de gezelligheid, de dansjes, de mooie mensen, de drankjes en de fantastische artiesten. Wat zou het toch fantastisch zijn als we deze zomer weer samen van het mooie weer kunnen genieten, kunnen dansen en samen herinneringen kunnen maken.

De overheid heeft nu een garantiefonds opgezet. Dit geeft ons de kans om weer te dromen van heerlijke zomerse festivaldagen. Misschien heb je al gezien dat meerdere organisaties weer durven te plannen. Ook wij hebben weer hoop en dus gaan wij er voor de volle 100% voor.

Zomerpret Weekend Festival 16 & 17 juli 2021

We doen het meteen goed. Dit jaar hebben we niet 1, maar 2 dagen Zomerpret Festival.

Hollands live borrel op vrijdag 16 juli 2021

Op vrijdag 16 juli kan je genieten van een heerlijke borrel tijdens onze Hollands live borrel. Op deze avond kan je onder het genot van een drankje heerlijk genieten van de meest succesvolle Nederlandse artiesten. Wesley Klein en Mart Hoogkamer komen in ieder geval en de rest van de line up maken wij uiteraard zo snel mogelijk bekend.

Hardere stijlen op zaterdag 17 juli 2021

Ga je liever los op snoeiharde beukplaten? Kan jij helemaal los op Hardstyle, Freestyle of Hardcore? Dan is zaterdag 17 juli voor jou de dag dat je los mag. De line up houden wij nog even geheim, maar we kunnen je wel vertellen dat het een line up om te smullen zal worden.

Bestel nu je tickets voor 37,95 (inclusief € 3,00 servicekosten)

Iedereen zit al ruim een jaar thuis, dus we verwachten dat de kaartverkoop snel kan gaan. Twijfel dus niet en trommel je vrienden op!

Je tickets koop je via: https://winterpretfestival.eventgoose.com/

Gaat het niet door? Dan storten wij je aankoopbedrag gewoon terug (exclusief servicekosten).

Wij hopen jullie allemaal weer te zien op 16 & 17 juli 2021 op het terrein van Vliegveld Valkenburg.

Nodig je vrienden uit!